Akvarijumi
Kada zamišljate idealni životni ili radni prostor, sigurno je bar jedna od ideja bila AKVARIJUM. Svaki prostor , bez obzira na veličinu, oblik ili namenu, može biti oplemenjen ovim funkcionalnim i lepo aranžiranim delićem prirode. Pregradni akvarijum, akvarijum sto, akvarijum na plafonu ili u zidu samo su deo nase ponude... I vi možete imati Vaš delić Amazona ili okeana.
Vodeni stubovi
Mehurići...kako samo čarobno izgleda puno mehurića u beloj, crvenoj ili plavoj boji, neprestano "žure" ka nebu. Mi možemo napraviti Vaše jato mehurića koji osvezavajuće i nemirno paraju stub vode stvarajući dobru vodenu energiju. Idealni su za pojačavanje energije vode po Feng-shui učenju.
Bazeni u prirodnom okruženju
Verovatno Vam je već pomalo uobičajeno videti bazene za odmor I rekreaciju u luksuznim pločicama, sa skupocenim kamenom I ludim osvetljenjem. Takvi bazeni su odlični, ali hajde da malo sve vratimo prirodi I okruženju koje ona kreira. Zašto ne bi plivali I uživali u prirodnom kamenu, nepravilnog oblika, zašto ulazak u bazen ne može biti plaža u lepim obojenim ili belim oblucima, zašto, umesto prohromskog usmerivača vode za masažu, ne kreiramo vodopad od prirodnog kamena I da Vaš bazen izgleda kao oaza iz filmova o lepom životu u prirodi?
Zeleni zidovi i krovne bašte
Da li je lepše gledati oronule zidove zgrada ili živi zeleni zid od biljaka? Da li je bolje da Vaš ravni krov curi po kiši ili isijava toplotu kao pegla, ili da imate zelenu baštu na krovu? Odgovorite sami na osnovu dosadašnjeg iskustva... Zeleni pogled, spas od toplote i nema vise prokišnjavanja, je nasa ponuda... Zar nije dovoljno. Vi ste na potezu...
Fontane i veštačka jezerca
Malo kamena, poneki panj i voda koja teče preko njih... Da li je to potrebno? Odgovor je veliko DA! Bila ona u betonu, granitu ili prirodnom kamenu, svaka voda koja lagano žubori, a time pravi "prijateljsku " frekvenciju blisku našem mozgu tokom odmaranja, višestruki je benefit onog koji je poseduje. Lagano tečenje vode prema ulaznim vratima po Feng-shui učenju donosi sreću, zdravlje, novac.
Vodeni zidovi
Vodeni zid je idealna pregrada, idealni ovlaživac prostora, idealna fontana, potencijalno može da služi i kao klima uređaj... Toliko mogućnosti za malo vode koja klizi po staklu ili kamenu. Sa malo svetla iz vode, moze se dobiti efekat treperenja vode kao na bazenu.
Japanski vrtovi i zen bašte
Prirodni materijali i malo kreativnosti, uz tradicionalne elemente istočnjačkih kultura šalje nas iz materijalnog u duhovni svet. Vreme za meditaciju i razmišljanje moze biti provedeno u adekvatnom ambijentu prilagođenom svakom od nas. ZEN basta je ogledalo duse... Voda, vatra, zemlja, vazduh.
Terarijumi i vivarijumi
Ukoliko ste zaljubljenik u reptile, paukove i druge insekte i želite da ih izbliza proučavate, najbolji način je da im osmislimo i napravimo terarijum ili vivarijum. Mi Vam možemo pomoći da na najbolji način imitiramo njihov delić ekosistema. Doživite izbliza pustinju, prašumu ili močvaru zajedno sa živim svetom.
Previous slide
Next slide

BONSAI

MANJE UPUĆENI MISLE DA JE BONSAI POSEBNA VRSTA DRVETA KOJA SE SADI IZ POSEBNOG SEMENA I GAJI U SPECIJALNOJ ZEMLJI...

ARHITEKTURA, DIZAJN, ENTERIJER

NAŠ TIM VEC VIŠE OD 20 GODINA ZAJEDNO SA VAMA ULEPŠAVA JAVNE, ŽIVOTNE I RADNE PROSTORE.

FENG SHUI I VODA

STARA  FILOZOFIJA ŽIVOTA  NAJPROSPERITETNIJE NACIJE NA PLANETI, ZAŠTO NE BI POSLUŠALI NJIHOVE SAVETE?

ENCIKLOPEDIJA RIBICA I BILJAKA

REFERENCE I DOSTIGNUĆA

MINI FONTANE I MINI ZEN BAŠTE

GALERIJA SA FOTOGRAFIJAMA NAŠIH RADOVA

O NAMA

NAŠE RADNO MESTO JE PRIRODA. NAŠ ZADATAK JE DA PRIRODU PRIBLIŽIMO VAMA

IZNAJMLJIVANJE ARANŽMANA, SAJMOVI I PROMOCIJE

NAPRAVIMO ZAJEDNO VAŠ ŠTAND, INTERESANTNIJI I DRUGAČIJI OD DRUGIH...

VIDEO

NAŠI RADOVI NISU STATIČNI...

EKSPEDICIJE

DA BI SMO NAPRAVILI VAŠ MORSKI AKVARIJUM MORAMO PRERONITI MORSKO DNO...

HOTELI, RESTORANI, WELNESS I SPA CENTRI

UNESITE HARMONIJU PRIRODE U VAŠE OKRUŽENJE

MEDIJI