Akvarijumi za jastoge

Potreba savremenih restorana za akvarijumima za čuvanje jastoga, kraba, školjki i konzumnih riba je u poslednje vreme sve veća. Mi u ovom trenutku imamo desetine akvarijuma u restoranima širom Srbije i Crne Gore u kojima se uspešno čuvaju ovi organizmi na putu do tanjira.

Akvarijumi za jadranske organizme moraju imati mnogo više opreme nego standardni morski akvarijum. Preporučena temperatura za čuvanje jadranskih organizama je oko 15 stepeni Celzijusovih a za rakove i krabe iz hladnijih mora i do 5 stepeni Celzijusovih. termo stakla, ozbiljan biološki filter , prohromska polica i uv lampa su samo deo potrebne opreme za ove akvarijume.

Mi već 15 godina uspešno formiramo ovakve akvarijume i svakako su po kvalitetu rame uz rame sa akvarijuma iz zapadnih zemalja a dosta jeftiniji. Najbitnije za ove akvarijume je jednostavno održavanje, što se za konkurentske italijanske i francuske akvarijume ne može reći.
Mi našim klijentima obezbedjujemo stalnu online i telefonsku podršku kao i redovan servis i održavanje tako da u ovom trenutku uspešno održavamo sve akvarijume za jastoge koji postoje u restoranima u Beogradu kao i nekoliko akvarijuma u Crnoj Gori.
Uspešno servisiramo i akvarijume zapadnih konkurentskih firmi koje to ne rade i obezbedjujemo rezervne delove za njih.
Naše tridesetogodišnje iskustvo je garancija kvaliteta.